menu

Ateşle Oynayan Kız
Orjinal Adı:
Flickan som lekte med elden (2006)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Milenyum 2

Eğer hâlâ Ejderha Dövmeli Kızı okumadıysanız, bu övgüyü okumayı bırakın ve bir tane alıp okumaya başlayın Eğer Ejderha Dövmeli Kızı okumayı bitirdiyseniz, o zaman hiçbir şey ikincisini almaktan sizi alıkoyamaz. -ERICA MARCUS Ateşle Oynayan Kız az bulunan bir şey serinin ilk kitabından daha iyi olan bir roman -LOUISE FRANCE, OBSERVER Etkileyici, bu kitap için sabahlamaya değer. -ENTERTAINMENT WEEKLY Etkileyici bir iş Tırnak yedirten bir cinayet ve sırlar. -PEOPLE Bu kitabı bitirene kadar uyumayı unutacaksınız. -DALLAS MORNING NEWS Zekice Beni esir etti ve gözümü kırpmadan okudum. -ALAN CHEUSE, SAN FRANCISCO CHRONICLE Kurgunun ölümsüzlüğüne hoş geldin, Lisbeth Salander! -MARIO VARGAS LLOSA, EL PAlS Dünyanın en başarılı suç romanı yazarı olarak memnuniyetle Larssonu gösterebilirim. -SLATE (Tanıtım Yazısı)


İLGİLİ BLOG YAZILARI

Yorumlar


3. okumak şart oldu
October 19, 2010 07:33

Ejderha Dövmeli Kız'da ilk 200 sayfa bir türlü konuya giremeyen ve son 200 sayfa da bir türlü çıkamayan Larsson, yine kitabın bütünüyle bağlantısını kuramadığım bir 200 sayfa ile açılışı yapıyor; ama bu kez son sayfaya kadar ilgimi ayakta tutmayı başarıyor. Polisiye kurgu bakımından tekrar iyi bir hikaye. Kahramanlar kaldıkları yerden kendilerine yakışır şekilde yaşamlarına devam ediyorlar. Yalnız Larsson Lisbeth'i bu kitapta düşürdüğü medya çukurundan 3.'de nasıl çıkaracak, gerçekten merak ediyorum. 3.'yü okumak şart oldu.
İlki gibi iyi bir çeviri olduğunu ekleyelim. Zevkle, kopmadan okunuyor. İlk kitaba göre daha fazla tapaj hatası vardı gerçi, bu da sanırım çevirinin okuyucuyla bir an buluşturulması gayretinin bir yan etkisi olmuş. Aman, çeviri iyi olsun da tapajına razıyım şahsen.


Yorum yaz
mode_edit