menu

Üzgün İblis
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Kurbanlarının muhtelif yerlerine denklemler yazarak Lokman Komiser ve ekibini çıldırtan katil, bu harfler ve rakamlarla ne demek istiyor? Cinayet Masası Komiseri Lokman Mansuroğlu ve ekibinin olayları çözme ve faili yakalama başarılarını çok akıcı bir dille anlatan polisiye roman serisinin ilki olan "Üzgün İblis"in her bölümünde, her sayfasında yeni bir sürprizle karşılaşacak, olayların halka halka nasıl zincir oluşturduğuna şaşıracak, yazarın anlatımına mizahı da katmasıyla çok eğleneceksiniz.


İLGİLİ BLOG YAZILARI

Yorumlar


Daha kısa olabilirmiş
February 13, 2024 13:51

Bu kitap 2023 Kristal Kelepçe Yılın Polisiye Romanı adayıdır.

Çok uzun, çok fazla karakter var. Eğlenceli ve akıcı yazılmış olmasına rağmen beni biraz yordu. Polisleri ciddiyetsiz ve laçka buldum. Baş karakter olan Lokman dahil. Lokman - Lerzan - Derya aşk üçgenini gerçekçi bulmadım, dahası konuyla bağdaştıramadım. Sonunu da anlamadım. Denklemler ne oldu? Ayrıca arada katilin ağzından yazılmış, şiir desem değil, dua desem değil, serzeniş desem değil bir takım aforizmalar vardı, hoşlanmadım.

Ama yazarın kalemi kuvvetli. Dili iyi, Türkçesi iyi bir roman. Bütün adaylar için bunu söyleyemiyoruz. Dil bakımından senenin çok sayıda adayının önüne geçen bir metin.


Yorum yaz
mode_edit