menu

Kabus
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Aldığınız bir e-posta hayatınızı değiştirebilir mi ? Sizi yapayalnız bırakıp en büyük korkularınızla yüzleşmenizi sağlayabilir mi ?

Şehirden uzakta izole bir yaşam süren gazeteci Ogün’ün hayatı garip bir adresten gelen elektronik postayla değişir.

İlk başta kendisine bir ihbar e-postası geldiğini sanar ; fakat durum hiç de öyle değildir. Gelen e-posta Ogün’ün hayatını beklemediği halde tehlikeli bir olaylar döngüsünün içine çekecektir.

Geçmişinde psikolojik sorunlar yaşayan Ogün, gelen bu e-posta ile paronayak bir haline dönüşür, ardından korkunç ve ürpertici olayların dehlizine ilk adımı atar.

Gerilimin ve polisiyenin zirvesini yaşamaya hazır mısınız ?

Bu sarsıcı kitabı okumaya başlamadan önce tüm işlerinizi bitirin ; çünkü okumaya başladığınızda elinizden düşüremiyeceksiniz.



Yorumlar


Senenin 'İlk Polisiye Roman' dalında teşik ödülü
February 15, 2023 17:47

Bu kitap 2022 Kristal Kelepçe ödüllerinde 'ilk polisiye roman' dalında teşvik ödülü almıştır.

Şizofreni hastası Ogün bir suç e-postası alır ve kendi internet haber sitesinde anonim bir ihbarmış gibi yayınlar. Sonra cinayetler başlar. Polis kahramanlarımız Alpay ve Atalay da olaya dahil olurlar. İş büyük bir vakfın dahil olduğu bir komploya bağlanır.

(+) Karakterler iyi işlenmişti. Hem Ogün hem de polis karakterler aklımda en çok yer eden öğeler oldular. Karakterlerin davranışları beni (pek çok kitapta oluyor) rahatsız etmedi. Sadece Jale ve Mehmet (büyük komplonun parçaları olan karakterler) biraz yapaydılar.
(+) Kurgu yerli yerine oturuyordu.
(-) Vakıf ne sevkiyatı yapıyormuş, onu da anlasaydık iyiydi.
(-) Ogün'ün şizofrenisinin konuya bir katkısı olmadığı kanaatindeyim.
(+) Keyifle okunduğunu düşünüyorum.


Yorum yaz
mode_edit