menu

Kanatların Çağrısı
Orjinal Adı:
The Hound of Death & Other Stories (1933)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

İçindeki Öyküler: Kanatların Çağrısı Kırmızı Işık Dördüncü Adam Çingene Lamba Radyo Beklenmeyen Şahit Mavi Kâsenin Esrarı Garip Sir Arthur Carmichael Olayı Ölüm Habercisi Köpek Son Seans S:O:S
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


İlginç öyküler
January 21, 2006 09:58

On iki öyküsü var yazarın kitapta, Kırmızı İşaret adlı öykü dikkate değer. Bu öyküler Christie'nin tarzına oldukça yabancı, daha çok doğaüstü olaylara yer vermiş. Bu tarzı sevenler için ideal bir kitap.


bu kitap kimin
February 02, 2006 23:12

Agatha Christie'ye ait 40 kitabım var ve Türkçeye çevrilen bütün kitaplarını okudum.Ama bu kitabın Christie'ye ait olduğunu hiç zannetmiyorum daha çok Stephan King'in tarzına benziyor.Umarım yanılıyorumdur çünkü yazarın kitaplarını isimsiz bile okusam uslubundan tanırım.


Kısa öyküler derlemesi
June 26, 2006 13:31

Orijinal adı "The Hound of Death"

Agatha Christie'nin kısa hikayelerinden derlemeler içeren bir kitap.
Hikayelerin tümü yazara mı ait, kesin konuşamam ama bazılarının yazara ait olduğu net bir şekilde biliniyor. Pek çok yabancı listede bu hikayelerin ismi geçiyor.

Ben "Beklenmeyen Şahit" adlı hikayenin Christie'ye ait olduğunu iyi biliyorum, zira bu hikaye 1954 tarihli "Witness for the Prosecution" isimli ve Agatha Christie'ye ait tiyatro eserinden uyarlanmıştır. (Ayrıca insan psikolojisi ve bu psikolojiyi manipüle etmeye dair süper bir kurgudur.)

Bence Christie severlerin okuması gereken bir derleme. Tüm yazarlar illa her zaman aynı şeyi yazacaklar diye bir şey yok, değil mi?


fantastico
May 22, 2006 22:21

Yazara ait olsun yada olmasın çok beğendiğim bir kitap.Farklı öykülerden farklı keyifler alınıyo okunurken.Tavsiye ederim.Christie nin üslubuna uzak gibi dursa da eğer gerçekten ona ait bir kitapsa katil kim olgusundan çok daha derin bir tarz yakalamış ve keşke fantastik edebiyat alanında daha çok şey yazsaymış diye düşünüyorum.


Diğer Baskı
November 08, 2023 20:57

https://www.mediafire.com/file/d5vclhgrnq4wgjv/0000000141429-1.jpg/file


Yorum yaz
mode_edit