menu

Yanlış Numara ( 7.2/10)
Orjinal Adı:
Chasing The Dime (2002)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Sevdiği kadından ayrılan Henry Pierce'ın, artık yeni bir hayatı vardır -yeni bir daire, yeni bir telefon ve yeni bir telefon numarası. Ancak Pierce, telefon mesajlarını kontrol ettiğinde, ona verilen yeni numaranın aslında başka birine ait olduğunu anlar. Tüm mesajlar, Lilly adındaki bir kadın için bırakılmıştır ve bu kadının başının dertte olduğu bellidir. Pierce, ister istemez kendini Lilly'nin dünyasında bulur. Bu, gecelerin, eskort servislerinin, web sitelerinin, cinselliğin ve gizli kimliklerin dünyasıdır. Pierce, daha önce hiç tanımadığı bir kadının hayatını kurtarmak için düzenli hayatını terk ederek zamana karşı amansız bir yarışa girecektir.


Yorumlar


telefonsuz kalmayalım ama...
March 16, 2006 10:23

Yeni aldığınız te.hattınızdan sürekli tanımadığınız birine notlar bırakılsa,kişinin kim olduğunu ne kadar merak edersiniz?
H.Boschsuz ama yine soluksuz bir hikaye.


Yanlış Numaranın Peşinde.
June 18, 2006 17:10

Connelly bu okuduğum ikinci kitabıyla kalbimi tamamen fethetmiş durumda. Kitap nerden nerelere gidiyor? Başladığı yerden tamamen farklı bir yerde bitiyor. Kurgusu çok güzel. Belki çok klasik bir laf ama bu kitabın kurgusu gerçekten harika. Yazar hikayesinde hemen hiç boşluk bırakmamış ve herşeyi ince ayrıntısına kadar düşünmüş. Bu tip yanlış numara olayları canım Türkiyemde çok sık yaşanır. :)


Doğru Numara!!!!
November 04, 2008 12:51

Michael Connelly'den güzel bir hard boiled polisiye.Bol hareket.
Enver Günsel güzel bir çeviri yapmış.
Okur heyecanla olayları izlerken olayların çözümünü,ipuçlarını bulup düşünecek zaman bulamıyor.Fazla ipucu da vermiyor yazar.


Yorum yaz
mode_edit