menu

Ölü Saatler
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Muhabirimizden:

Şehir sokaklarında bir karartı dolanıyor. Profesyonel bir tetikçi. Atina'dan Pire'ye, Midilli'den Lefkoşa'ya bir görünüp bir kayboluyor. Görgü tanıkları erkeksi bir çene ve Antik Yunanvari bir burna sahip orta yaşı geçkin adamın düzenli sigara içtiği ...

 

Son Dakika:

Soğukkanlı katil, son kurbanını aldıktan sonra iş çıkışı trafiğinde bir taksinin direksiyonunda göründü. Yanında uzun bacaklı, uzun dalgalı saçlı, kırmızı dudaklı bir kadın ve siyah, şüphe dolu sarı gözleri olan bir kedi var.

 

Ajanslardan:

Türkçede Siyah Bira romanı ve Damla Demirözü'yle birlikte hazırladığı Yunankarası-Yunanistan'dan 11 Çağdaş Polisiye Öykü derlemesiyle tanınan Vasilis Danellis'ten dakikada altmış kalp atışı ritmiyle emin ve keskin akan, vaktinizi profesyonelce öldürecek bir polisiye!

 

“Kim kesin olarak bir şeyin ne zaman başladığını söyleyebilir ki. Önemli olan bir hikâyenin ne zaman bittiğini söyleyebilmek. Ve benimki şu an bitiyor.”

Hikâyemin son kısmının başlığı bu olabilir mi? Ya da öldürecek kimse olmayan ve belki o kadın da yanımda olmadığı için sıkıntıyla geçecek bir sonraki kısmın başlığı? Yahut keşke hikâyem burada bitseydi. Ayaklarımın altında uzanan denize karşı uzo içerken. Geride üç ceset olmasının bir önemi yok. Her şeyin dört dörtlük olması şart değil.




Yorum yaz
mode_edit