menu

Sessiz Göl
Orjinal Adı:
The Girl From Silent Lake (2021)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

BAZI SIRLARIN ORTAYA ÇIKMASI İNSANI KARANLIĞA SÜRÜKLEYEBİLİR.

Dedektif Kay Sharp, FBI’daki görevini bırakarak yıllar önce terk ettiği “evine” geri döner. Ancak onu kaçmaya çalıştığı hatıraları dışında bekleyen korkunç olaylar vardır. Efsaneye göre Kızılderili kadınların ölülerinin ardından döktükleri gözyaşlarıyla oluşan Sessiz Göl’de acımasızca öldürülen genç bir kadının cansız bedeni bulunmuştur.

Küçük kasaba, cinayetlere yabancıdır ama profil uzmanı Dedektif Kay, failin bir seri katil olduğunun farkındadır. Çok geçmeden başka kadınların da Kızılderili geleneklerini andıran simgelerle gömülen cansız bedenlerine ulaşılır. Sadist katilin tekrar saldırması sadece an meselesidir.

Kay, bir taraftan geçmişinin sırlarından kaçarken bir taraftan acımasız katilin yeni bir cinayet işlemesini engelleyebilecek midir? Başka bir kayıp kadın ve çocuk haberinin gelmesiyle zamana karşı yarış başlayacaktır. En çok okunan yazarlardan biri olan Leslie Wolfe, Sessiz Göl ile gerilim türünün sınırlarını genişletmeye devam ediyor. Wolfe, kendi sırlarından kaçmaya çalışan genç bir kadın dedektifin, sadist bir katili takibini soluk kesen bir anlatımla aktarırken, cinayetin patolojisini, dedektif ve suçlunun psikolojilerini aynı anda ortaya seriyor.




Yorum yaz
mode_edit