menu

Polisiye Yazarının Ölümü
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

 

“Adam son sözünü nefretle tükürür gibi söylemişti. Arkasını dönüp yürümeye başlayınca diğeri fırsatı kaçırmadı, ceketinin iç cebinde saklı duran bıçağı çıkarıp korkunç bir hınçla kabzasına kadar sırtına sapladı; bıçak hiçbir engelle karşılaşmadan kalbi delip geçti. Adam delirtici bir acıyla geriye doğru kıvrıldı. Elleri sırtına gitti ama bıçağa ulaşamadan ölmüştü. Diğeri, cesedi cipe sürükleyip zorlukla içeri soktu. Sonra oturur pozisyona getirdi. Aracın bagajından aldığı beşer kiloluk dört bidon benzinin üçünü cipin içine ve cesede döktü. Sırf bu iş için satın aldığı Zippo’yu yakıp cipin içine fırlattı. Alevler bir anda aracın içini sardı, cesedin kucağındaki bidon da alev aldıktan sonra hızla oradan uzaklaştı.”

Armağan Tunaboylu’nun yeni roman kahramanı Komiser Berkun İstanbullu, kültürlü, zeki, pervasız, başarılı bir polis... Geçmişi ise kendisinin bile bilmediği sırlarla dolu.

Severek okuyacağınız “Berkun İstanbullu Polisiyeleri” dizisinin ilk kitabı Polisiye Yazarının Ölümü tabii ki Oğlak Yayınları’nın, Maceraperest Kitaplar’ı arasında…



Yorum yaz
mode_edit