menu

Derin Gölge
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Tek suçu kimsesiz kalan bir çocuğa yardım etmekti. Fakat bu yardımın onu ne denli bir çıkmaza sokacağını tahmin edemedi. Efe ile Cengiz’in kesişen yolları aralarında çok derin bir bağ oluşturmuştu. Ta ki o adam gelene kadar… Tüm hayatları alt üst eden bir aşk, intikam ve cinayetin yansıması olan Derin Gölge, bir solukta okuyacağınız bir polisiyedir.

İLGİLİ BLOG YAZILARI

Yorumlar


February 13, 2021 19:28

SPOILER
Gizli ikiz kardeş, kimden olduğu belli olmayan çocuk, ultra zengin ve yabancı kötü adam, polislerle çatışan siyahlı-silahlı adamlar, kimliğini gizlemiş ailesini kaybetmiş eski polis (ki kitabın sonunda ailesini terk ettiğini - ölmemişler miydi?- söylüyor), taşrada gizli kulübe...
Klişeler beni üzüyor :(
SPOILER

Kitabın ana kahramanının kim olduğunu anlamadım. Hikaye Cengiz’in hikayesi olacak sandım, o sırada Mert ve Cenk kötü gibiydiler. Sonra Mert ve Cenk iyi oldular. Cengiz kötü adamın adamı oldu. Karakterlere ne olduğu açığa kavuşmadı. Era’ya ve Cengiz’e ne oldu? Efe kimde kaldı? Baran neredeymiş, başına ne gelmiş? Melis babasının adamı olduğunu bildiği Mert’i affetti mi?

2020 Kristal Kelepçe Yılın Polisiye Romanı ödülü adayıdır bu kitabımız.


Yorum yaz
mode_edit