menu

Çırak ( 8.6/10)
Orjinal Adı:
The Apprentice (2002)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Rizzoli & Isles 2

Boston dedektifi Jane Rizzoli, Cerrahın elinden yeni kurtulmuş, kâbuslarının sona erdiğini düşünmeye başlamıştır ki, yeni ortaya çıkan bir seri katilin peşine düşmek zorunda kalır. Ancak bu yeni katilin yöntemlerinin Cerrahınkilere olan benzerliği ürkütücüdür. Davayla ilgili herkesten daha çok şey bilen gizemli bir FBI ajanının ortaya çıkışı Rizzoli'nin işini kolaylaştırmaktan çok daha da zorlaştıracaktır. Uzun yıllardır birlikte çalıştığı ortağının yardımı olmadan tek başına savaşmak zorunda olan dedektif, korkularıyla ve kâbuslarıyla yüzleşip Cerraha ve “çırağına” meydan okumaya hazırlanmaktadır. (Tanıtım Yazısından)

Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


cerrah yine iş başında..
March 07, 2008 08:23

"cerrah"la aynı sürükleyicilikte,yine heyecanlı,çabuk okunan bir roman. bu sefer ana kahramanımız tamamen cerrahın elinden bir sene önce kurtulmuş olan dedektif Rizzoli. yalnız sonundan çok tatmin olmadım,okumaksa zevkliydi.


yine aynısı oldu.
March 31, 2008 12:01

evet yine kitaba gömüldüm, elimden bırakamadım saatlerce.
Hoyt un iç sesini okumak ise tüylerimi ürpertti diyebilirim.
yine harika soluksuz okunacak bir kitabı tess gerritsen in.
the sinner ve diğerlerini de şu an olsa [türkçe çevirileri basıldı mı bilmiyorum,sanmıyorum da] tek solukta okurdum sanırım. ama sonu beni de çok tatmin etmedi. bu kadar kolay olmasını beklemiyordum açıkçası. her neyse şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.


Tess iyi bir yazar
April 01, 2008 05:29

Diğer kitapları gibi sürükleyici ve aralıksız
Tess bu işi yıllarca yapacak kapasitede


gerçekten başarılı bir yazar
May 12, 2008 11:04

pek fazla kitap okuma alışkanlığım yoktur ve okumaya başladığım kitap abartısız 1 sene sürünür rafta ve bazen elime her alışımda baştan başlamak zorunda kalırım.Çırak böyle olmadı...kendimi kitaptan alamadım sanki olayların içinde bende vardım yani o derece heycanlandım okurken.Belki inanması güç benim gibi biri için ama sadece 3 günümü aldı okumak... belki daha da az sürebilrdi ama okulla beraber olmuyo :)


Cerrah ve Dominatör
July 19, 2009 11:38

Çırak'ı kısa bir sürede okuyup bitirdim.Kolay okunan,akıcı bir gerilim romanı.
Tess Gerritsen öbür birçok kitabında olduğu gibi bazı bölümlerde katiline-cerraha-söz veriyor,onun ağzından anlatıyor bu kısımları.
Kitabın sonunda da,kitabın daha önceki bölümlerinde adı bile geçmeyen birisi katil çıkıyor.
Yine de bir gerilim romanı olarak kendini okutuyor.
Beni en çok psikiyatrist ile Jane Rizzoli'nin insanların nasıl katil olduklarını tartıştıkları bölüm etkiledi.


...
July 22, 2009 08:48

Tess Gerritsen gerçekten çok güzel romanlar yazıyor. Kitap okumayı sevmeyen biri olarak bayıldım ve bütün dilimize çevrilen kitaplarını aldım okudum kısa bir süre içinde. Yalnız Jane ve ısles serisinin tamamını okumak istiyorum. Türkçeye çevrilmesini istiyorum.


Yorum yaz
mode_edit