menu

Sigma Protokolü
Orjinal Adı:
The Sigma Protocol (2001)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Birbirlerini hiç tanımıyorlardı, tek ortak tarafları ikisinin de ölümden son anda kurtulmuş olmalarıydı. Bu ölüm kalım savaşında onlara yardım edecek kimse yoktu. Ancak el ele vererek sağ kalabileceklerini anlamışlardı. Ancak bu iki kişi birdenbire karşılarında Sigma Protokolü'nü bulurlar. Ya da bu gizemi çözeceklerdir ya da ölüm kaçınılmaz sonları olacaktı... Otuz yıllık meslek yaşamında yirmiden fazla best-seller romana imza atan Robert Ludlum, ölümünden önce yazdığı bu son kitabıyla okurlarına veda ediyor...


Yorumlar


Bir Nazi Doktor klasiği
December 14, 2009 04:23

Tipik bir Ludlum kitabı. Yine sürükleyici, yine bol detaylı, yine uluslararası komplolar. Hatta bazı klişeler dahi var, Orta Avrupa'nın ufak şehirlerinin arnavut taşı döşeli sokaklarındaki araba kovalamacaları gibi, sürekli kaçmak zorunda kalan iki kişinin sınırlarda yaptıkları numaralar gibi, veya kaderin başbaşa bıraktığı erkek kahramanımız ve güzel kızımız arasında filizlenen Allah'ın emri aşk gibi... Hikaye birazcık uçuk kaçmış diyebilirim ama neden olmasın?
Bu yola baş koymuş her iyi yazarın bir Nazi Doktor'lu hikayesi olmalıdır diyorum. Robert Ludlum da gerekeni yapmış ve Sigma Protokolü hayat bulmuş. Ölümünden önce yazdığı son romanı olduğunu az önce siteden öğrendim ve nedense bir hüzün çöktü üzerime... Allah rahmet eylesin.


Yorum yaz
mode_edit