menu

İskemlede Beş Ceset ( 7.0/10)
Orjinal Adı:
One, Two, Bucle My Shoe / The Patriotic Murders / An Overdose of Death (1940)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Belçikalı ünlü dedektif Hercule Poirot dişçi muayenehanesinde işlenen bir dizi cinayetin peşindedir. İskemlede Beş Ceset adlı bu kitapta yine Agatha Christie'nin sürükleyici anlatımıyla cinayeti çözmeye çalışırken, heyecanımız sonuna dek bizi bırakmayacak. (Arka Kapak)
Diğer Baskıları

Nopic Nopic Nopic Nopic Nopic


Yorumlar


Yine karmaşık bir cinayet
May 27, 2006 23:27

Dedektif Hercule Poirot yine bir cinayeti araştırıyor.Bu defa herşey bir diş doktorunun kliniğinde ölü bulunmasıyla başlıyor.İp uçları bizi şaşırtıcı sona götürüyor.Şunu da eklemeliyim ki,kitabın başında karakterlerin isimleri ve tanıtımları olduğu sayfaya baktığımda daha okumadan katilin kim olduğunu tahmin ettim.Yine de şaşırtıcı bir son.Polisiyenin kraliçesinin harika eserlerinden biri.Tavsiye ederim.


adil
May 21, 2006 16:16

bazen nasıl bu tip eserler yazdığını düşünmeye sevk eden bir Christie klasiği


Christie'ciler için bir Poirot
June 26, 2006 12:17

Kitabın orijinal ismi "One Two, Buckle my Shoe".
Aynı tekerlemedeki gibi yani.
Christie toplayıcıların dikkatine arz olunur.


iyi bir poırot
August 31, 2006 15:27

İlginç ve gri hücre çalıştırıcı başka bir Poirot kitabı.Tavsiye ettiğim Christielerden.En son basılanların arasında yer almaması ilginç


beş ceset?
May 22, 2007 04:00

Christie'nin çocuk şarkılarını kullandığı kitaplardan biri daha, kahramanın Poirot olması canlılık katmış kitaba, ama konusunun çok sağlam olduğunu söyleyemem, yine de Poirot'nun adalet anlayışına hayran olmamak elde değil, özellikle dişçi koltuğundan korkanlara tavsiye ederim. :)


iyidir hoştur ama biraz sıkıcıdır kendisi
March 05, 2010 16:04

Agatha Christie'nin yazdıklarına olumsuz söz zor çıkar ağzımdan ama bu kitap kötü olmamasına rağmen iç sıkıyor maalesef.

Gene de okunmalı :)


Yorum yaz
mode_edit