menu

Cinayetler Oteli ( 4.4/10)
Orjinal Adı:
At Bertram's Hotel (1965)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

'Polisiye romanları ölümsüzleştiren yazar' Agatha Christie Bertram Oteli, Londra'da, Picadilly yakınında, sakin ve gösterişsiz bir sokaktaydı. Yıllar önce yapılmış olmasına karşın, hala 1840'da ilk açıldığı zamanki gibiydi. Kibar, iddiasız, sakin ve pahalı. Burada yıllardan beri piskoposlar, kardinaller, taşrada oturan yaşlı, asil kadınlar, ayrıca pahalı, özel okullarından tatili geçirmek üzere evlerine dönmekte olan kızlar kalırdı. (Kitabın Girişinden)
Diğer Baskıları

Nopic Nopic Nopic Nopic Nopic Nopic Nopic


Yorumlar


Berthram's Otel
May 19, 2006 09:58

Miss Marple Londra'nın en iyi otellerinden birinde bir süre dinlenmeye karar verir, otel geleneksel İngiliz adetlerine göre yönetilmektedir hala.
Kitap Christie'nin geçmişe duyduğu özlemi simgeliyor bir anlamda, ama çok sıkıcı, okurken bir önce bitsin dediğim tek Christie kitabı sanırım Cinayetler Oteli.


otel ve cinayet
May 22, 2006 22:27

Otellerde geçen cinayet öyküleri genelde ilgimi ve merakımı cezbeder.Fakat bu kitap bir istisna.Otelde cinayet işlenince şüphelilerin sayısı ve karakter çeşitliliği fazla olur ve bu da olası katilin kim olabileceği konusunda okuyucuyu düşündürür.Miss Marple'ın dedikoducu ve meraklı karakterinin ağırlığını koyduğu bir hikaye ama malesef beklentilerin altında kalıyor.Olay örgüsü ve işleniş tarzı bakımından daha iyi olabilirdi denilebilecek bir çalışma.


otel
June 12, 2006 14:29

Çok sıkıcı bir kitap. Kendimi zorlayarak bitirdim.


Yorum yaz
mode_edit