menu

Karanlık Öyküler
Orjinal Adı:
Everything's Eventual: 14 Dark Tales (2002)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

King'den, daha önce yayınlanmamış ya da yalnızca internet üzerinden ve kaset olarak okuyucuya sunulmuş 14 öykünün yer aldığı yeni bir koleksiyon.
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


Karnlık Öyküler
June 27, 2006 16:48

King hikaye yazmayı hiçbir zaman bırakmadı çok da iyi etti.Adamın kafası vızır vızır habire fikir üretiyor ve yılın 360 günü yazıyor. Bu kitaptaki hikayeler de güzel.Hepsini çok beğenmemekle beraber King'in hayal gücünü fazlasıyla çalıştırdığı bir kitap olmuş.King yazınca da okunmaz mı hiç?


Hepsi güzel değil, ama çok güzeller de var
June 29, 2006 10:07

Aslında çok ilginç bir koleksiyon olmuş. King belli şablonların dışına çıkarak ticari kaygı taşımadan ne denemek istiyorsa onu denemiş. Bu açıdan okunmaya kesinlikle değer, King'in ne kadar farklı bakış açılarına sahip bir yazar olduğunu görmek mümkün.

Hikayelerin hepsini beğenmedim. Arada beni hiç çekmeyen hikayeler de vardı. Ama beğendiklerim de oldu. Hele içlerinde Dinky başkarakterli bir öykü vardı ki, (adını unuttum öykünün) en çok onu beğendim. Kesinlikle çok hoşuma gitti. Sırf bu hikaye için bile seri okunur bence.

Ayrıca King'in "başyapıtım" olarak tabir ettiği Karakule serisindeki silahşör Roland'dan da bir öykü var seride. Meraklılarına duyrulur.


Yorum yaz
mode_edit