menu

Muhteşem Hata
Orjinal Adı:
No Comebacks (1982)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:



Yorumlar


Kütüphanemin Baştacı
May 18, 2006 15:55

Uluslararası politika, yakın tarih, gizli örgütler, silahlar, soğuk savaş, uluslararası hukuk, askeriye, polisiye prosedürleri vs. konularında engin bilgi birikimine sahip olan Forsyth; tüm bu değişik alanlardaki bilgilerini 10 kusursuz hikaye ile sergiliyor.
Bu hikayelerin her biri birbirinden gerçekçi detaylarla bezeli ve hemen hemen hepsi okuyucuyu "dumur" eden sonlara sahip. Hiç bir kısa hikaye kitabını bu kadar çok beğenmedim. Böyle bir toplamanın bir eşi daha yok!
Kütüphanemin bir numaralı ve en değerli kitabı olan Muhteşem Hata'nın bendeki suretini kaybettiğimi farkedince üşenmeyip ve paraya kıyıp Amazon'dan orijinal No Comebacks getirttim. Tekrar tekrar okumaktan bıkmadığım inci gibi hikayeler.

Hikayelerde vurdulu kırdılı sahneler, arabalı kovalamacalar, patlayan binalar, yakışıklı karakterlerin kurtardığı güzel kadınlar bekleyenler; Forsyth'da aradıklarını bulamayacaklar.
Gerçek detaylar üzerine kurgulanmış gerçekçi hikayeler okumak isteyenler bu kitabı mutlaka edinsin.

Forsyth ne yazıyorsa, onu gerçekten bildiği için yazar. Bir silahın bir sınırdan nasıl sokulacağına dair uzun bir süreç okursanız eğer, bilin ki; söz konusu silahı söz konusu sınırdan sokmanın tek ve gerçek yolu olur. Bu kitapta ayrıntıları kaçırmayın, her şeyin gerçek olduğunu unutmayın.


Yorum yaz
mode_edit