menu

Kumsaldaki Timsah
Orjinal Adı:
Crocodile on the Sandbank (1975)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Bir uluma, gerçek bir hayvan ulumasıyla, oda adeta sarsıldı. Ulumanın nereden geldiğini anlayabilmek için kendimi toparlamama fırsat bulamadan, üzerime doğru bir kasırga geldi. Güçlü, güneşten iyi bronzlaşmış bir el elimdeki heykelciği çekip aldı. Kulaklarımda bir ses gümbürdedi.

"Madam! Bana bir iyilik yapın ve bu paha biçilmez mirasa elinizi sürmeyin..."

(Arka Kapaktan)




Yorumlar


Mısır gizemleri
August 29, 2006 23:37

Hayatı ve hayatın gizemlerini seven Amelia Peabody karakteri ile tanışıyoruz bu kitapta. Eline geçen yüklü parayla Mısır'a gitmeye karar veren kahramanımızın yolda yanına genç bir kadın da katılıyor ve olaylar ikisinin etrafında gizemli Mısır atmosferinde gelişiyor. Umarım devam kitaplarını da seriyi takip ederek basar Oğlak yayınları...


Arkeoloji Sevenlere Önerilir
October 29, 2020 11:39

Elizabeth Peters Kumsaldaki Timsah ile bizi harika bir atmosfere davet ediyor, karakterler çok renkli, tasvirleri çok başarılı, gözünüzün önünde canlanıyor okurken, böyle güzel bir başlangıcın ardından ben bu kitabı bir çırpıda okurum diye düşünürken nedense böyle olmadı, sonlara doğru ağırlaştı hikaye, yine de yazarın tarzını ve karakterleri çok sevdiğim için serinin kalanını da okuma listeme aldım. Arkeoloji, polisiye özellikle dönem polisiyesi seviyorsanız kitap sizin de hoşunuza gidebilir.


Yorum yaz
mode_edit