menu

Kan Dosyası
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Birbiri ardına yaşanan gizemli ölümlerin suçlularını bulmak için tek bir çaresi vardı Dedektif Kemal’in, o da katillerin, ölenlerin ardından bıraktıkları yapboz parçası gibi olan kanıtlarını ve ipuçlarını bir araya getirmek. Ancak bazen ortada bir ölü bile yokken, katilini nasıl bulacaktı?

Kıvrak zekâsı ile herkesin göremediği bağlantıları gören ve ekibini yönlendiren Dedektif’in işi hep kolay olmayacak. Bazen geçmişin derinliklerinde dolanacak, bazen de geleceğin gittiği yönü değiştirmesi gerekecek. Buna kendi geleceği de dahil.

Dedektif Kemal, birbirinden zorlu 16 dosyayı adım adım çözerken, kendinizi onun ekibinde bulacak ve damarlarınızdaki kan akışının yön değiştirdiğini duyumsayacaksınız.

“Suçu düşünen beyin, eyleme geçmediği sürece masum değil, yalnızca özgürdür.”

Dedektif Kemal

Kendini, kanlı satırlarla ustaca kurgulanmış ölümcül ve gizem dolu bir labirentin içinde bulmak isteyenlerin soluksuz okuyacağı bir eser ortaya koymuş Erdal Tuna.

Ali Çiğdem / Armageddon kitabının yazarı

Erdal Tuna’nın olayları anlatımında, insanlardan bir şekilde umudunu yitirmeyen bir direnişi ile karşı karşıya kalıyoruz. Özellikle de suçluların dünyasının anlatıldığı bir romanda bunu başarabilmek kolay değil…

Tayfun Kaya / Ekonomist, Yazar

Başkomiser Kemal'in birbirinden ilginç maceralarını okurken ipuçlarını takip etmeniz sizin katile ulaşmanızı sağlayacak mı yoksa kendinizi Başkomiser Kemal'in zekâsına mı teslim edeceksiniz?

Nurhan Işkın / Katilin Özrü kitabının yazarı



Yorumlar


Gerçekten çok güzel bir kitap
April 22, 2021 04:23

"Suçu düşünen beyin eyleme geçmediği sürece masum değil, yalnızca özgürdür"
Dedektif Kemal
Bu söze bayıldım...
Son dönemde okuduğum en güzel yerli polisiye diyebilirim. Cinayet sahneleri öyle etkili anlatılmış ki okurken tüyleriniz ürperiyor. Ben çok başarılı buldum, devam kitabını heyecanla bekliyorum.


Yöntemler dehşet verici
April 23, 2021 14:05

Her kitaba yorum yapmam ama bu kesinlikle hak ediyor. Polisiye ve cinayet seviyorsanız şiddetle tavsiye ederim. Hem sürükleyici hem de konular itibariyle çok yaratıcı. Kurguda zeka var belli oluyor.


Yorum yaz
mode_edit