menu

Kızıl Kobra
Orjinal Adı:
The Red Cobra (2017)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Carl Logan, hayatının yaklaşık yirmi yılını istihbarat örgütüne adamıştır. Artık, yeryüzünün fazla bilinmeyen bir bölgesinde, James Ryker adıyla yaşamaktadır. Tek isteği, şiddetten, kaostan ve hilekârlıktan uzak bir hayat sürmektir.

Eski amirinden, Kim Walker adında bir kadının İspanya’da katledildiğini öğrenir. Cinayeti ilginç kılan şey, kadının parmak izlerinin Ryker’ın geçmişteki rakiplerinden biri olan ve yıllar önce öldüğü varsayılan kadın suikastçı Kızıl Kobra’nınkilerle eşleşmesidir.

Kızıl Kobra’yı herkesten iyi tanıyan Ryker, maktule ait fotoğrafa bakar bakmaz, Kim Walker’ın o olmadığını anlar. Peki, öyleyse bu esrarengiz kadın gerçekte kimdir ve neden öldürülmüştür? Ceset ona ait değilse, asıl Kızıl Kobra nerededir?

İstihbarat örgütünün bilgi işlem sistemine siber saldırı düzenleyen birilerinin, Kızıl Kobra’nın profiline eriştiğinden şüphelenilir. James Ryker’a en kısa sürede Kızıl Kobra’yı bulup, ortadan kaldırma görevi verilir. Ancak Ryker işin içine girdikçe yaşadıkları, çözülmesi imkânsız gibi görünen bir bulmacaya dönüşür.

Gürcistan’daki kasvetli rehabilitasyon merkezinden, Almanya’nın yağmurlu caddelerine ve İspanya’nın boğa çiftliklerine dek uzanan, sürprizlerle dolu, heyecanlı ve sürükleyici bir maceraya hazır olun!




Yorum yaz
mode_edit