menu

Çıt Yok
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
-
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

İkinci Dünya Savaşı yıllarında İstanbul'un sakin bir semti... Burada ortaya çıkan ve sessizliği silah olarak kullanan bir cani... Mezarlıkta süren bir aşk... Nazilerce bombalanan bir gemi... Horoz dövüştüren bir aşiret; bir insanla bir horozun ölümcül düellosu... Bir "arı terbiyecisinin" sarsıcı masalı... Birbiriyle ilgisiz gözüken yumak çözülecek ve bunların zannettiğinizden daha fazla sizinle ilgili olduğunu anlayacaksınız. Katmanları arasında sürekli keşifler yapabileceğiniz güçlü bir roman Çıt Yok.

Bize ait olduğuna inandığımız mutsuz sesten kurtulmanın yolu o sesi bir oyunda kaybederek özgürleşmektir. Kaybederek kurtulmak... İşte Çıt Yok bunun romanı.

Bitmesin diye sayfalarını yavaş çevirdiğimiz kitaplar... Okuduktan sonra kapağını bir yerde gördüğümüz zaman bir sevgili sureti gibi yüreğimizi hoplatan kitaplar... O kitaplardan biri olarak hayatınıza girecek Çıt Yok. Bu romanla birlikte kendinizle yeni bir ilişki kuracaksınız. Tek sayfası bile boş olmayan, her an yeni bir keşifle okuma hazzınızı- romanda anlatılan öyküler kadar- renkli kılacak bir roman Çıt Yok.
(Tanıtım Bülteninden)



Yorum yaz
mode_edit