menu

Billur Tapa
Orjinal Adı:
Le Bouchon de cristal (1912)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Kitap Serileri:
Sizin Puanınız:

Efsanevi hırsız Arsen Lüpen ve iki adamı milletvekili Daubracq'in evine soyguna giderler. Soygunda Lüpen'in adamlarından Vaucheray evin uşağını öldürmek zorunda kalır. Lüpen'in kendi elleriyle polise teslim etmek zorunda kaldığı iki adamından biri olan Gilbert suçsuzdur ve onu kurtarmak için hemen kolları sıvar.

Lüpen, araştırmasını derinleştirdikçe şaşırtıcı ve gizemli olaylarla karşılaşır. Ortada Yirmi Yediler Listesi adlı bir belge dolaşmaktadır. İlginç olan, bu gizemli listeyi elinde bulunduran ismin milletvekili Daubracq'in olması ve kristal bir tıpanın içinde sakladığının düşünülmesidir.

Lüpen, kısa sürede şantajlara, cinayetlere neden olan bu listenin ve dolayısıyla kristal tıpanın peşinde birçok kişinin olduğunu öğrenir. Kristal tıpanın sırrı nedir? Yirmi Yediler Listesi kimleri niçin ilgilendirmektedir. Milletvekilinin peşinde başka kimler vardır? Lüpen bu karmaşık ve gizemli ilişkileri çözme noktasında başarılı olabilecek mi? Yoksa...
(Arka Kapak'tan)
Diğer Baskıları

Nopic Nopic Nopic


Yorumlar


Sürükleyici
August 11, 2006 14:31

Lupin kristal tıpanın peşinde, içinde çok özel bir liste olan tıpayı bulmak için her yeri ararken, tıpaya sahip olan milletvekilinin peşinde olduğu kadına da yardım için elinden geleni yapıyor. Sürükleyici bir roman.


arsen
August 15, 2006 12:24

Roman gerçekten sürükleyici ve dönemi itibariyle de ilginç ama malesef aynı ilginçliği lupen için söyleyemiyorum.Daha derinlikli ve egsantrik bir karakter beklerdim


Yorum yaz
mode_edit