menu

Faili Meçhul
Orjinal Adı:
The Closers (2005)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Harry Bosch Serisi #11

"Bazı insanlar için Faili Meçhul dosyalar asla kapanmaz." Yıl 2007. Yirmi yıl önce cinayete kurban giden bir genç kızın ölümü Los Angeles'ta tekrar gündeme gelir. 1988 yılında evinden kaçırılarak ortadan kaybolan bir genç kızın cesedi günler sonra ormanlık bir arazide bulunur. İlk bakışta intihar gibi görünen olay aslında bir cinayettir ve kız göğsünden vurulmuştur. Polis teşkilatı, tüm birimleriyle bu cinayet vakasını çözmeye çalışır ama ortada işe yarar tek bir kanıt yoktur. Üstelik o yıllarda, teknoloji eldeki kanıtlardan sonuca ulaşacak kadar ilerlememiştir. Yıllar sonra bu vaka Los Angeles Polis Teşkilatı tarafından yeniden incelemeye alınır ve soruşturmanın başına teşkilatın eski dedektiflerinden Harry Bosch getirilir.
(Tanıtım Yazısından)



Yorumlar


EMEKLİ HARRY BOSCH-COLD CASE
February 13, 2008 17:03

BAŞ KISIMLARININ SIKICI OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM.SONLARDA BİRAZ HAREKET VAR.
MİCHAEL CONNELLY AYRINTILARA ÇOK ÖNEM VERİYOR.CİNAYET SORUŞTURMALARINI ADIM ADIM İZLİYORUZ.BU BENİ BİRAZ SIKTI.
HARRY BOSCH,EMEKLİLİKTEN ÜÇ YIL SONRA TEKRAR GÖREVE BAŞLIYOR.ÇÖZÜLMEDEN KALMIŞ CİNAYETLER BÖLÜMÜNDE GÖREVLENDİRİLİYOR.BU KISIM CNBC-E DE OYNAYAN COLD CASE DİZİSİNDEN ALINMA BİR TEMA.(İZLEMEYENLER VARSA TEKRARLARINI İZLEMELERİNİ ÖNERİRİM)
HARRY BOSCH 20 YIL ÖNCE ÖLDÜRÜLMÜŞ BİR KIZIN KATİLİNİ ARIYOR.ÇÜNKÜ TEKNİĞİN GELİŞMESİYLE CİNAYET SİLAHI ÜZERİNDE BULUNAN UFAK BİR ET PARÇASINDAN BİRİSİNİN DNASINA ULAŞILIYOR.VE KAHRAMANIMIZ BU İZİN PEŞİNE DÜŞÜYOR.
MİCHAEL CONNELLY YİNE AYNI ŞABLONUNU KULLANIP KATİL SANILAN BİRİSİNİN PEŞİNE DÜŞÜRÜYOR OKUYUCUYU.SONUNDA İSE BİR BAŞKASININ KATİL OLDUĞUNU AÇIKLIYOR.
HARRY BOSCH,BU KİTAPTA ÖBÜR KİTAPLARDAKİ KADAR,DİĞER POLİSLERLE DİDİŞMİYOR.İRVİNG HARİÇ.
KİTAP DİĞER KİTAPLARINA GÖRE BİRAZ ZAYIF GELDİ BANA.ÇEVİRİ AKICI DEĞİL.


fen bilgisi
July 14, 2008 13:11

Bence süper bi kitap keşke katil bulunduktan sonra cinayeti nasıl işdiği daha detaylı şekilde anlatılsaydı...Süper bir polisiye herkese tavsiye ediyorum!!!


Yorum yaz
mode_edit