menu

Fare Kapanı ( 9.0/10)
Orjinal Adı:
Three Blind Mice / The Mousetrap (1950)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Fare Kapanına Yakalananlar: Molly Davis: Yeni evli genç bir kadın. Pansiyon işletmeye kalkışmış. Giles Davis: Molly'nin kocası. Çocukluğundan söz etmekten hoşlanmıyor. Christopher Wren: Kızıl saçlı bir genç. Mimar olduğunu iddia ediyor. Bayan Boyle: Yaşlıca bir kadın. Son derece ukala. Binbaşı Metcalf: Orta yaşlı bir adam. Belki de göründüğü gibi değil. Paravicini: Bir yabancı. Pansiyona gece yarısı gelmiş. Trotter: Genç komiser. Katili bildiğini sanıyor. Müfettiş Parminter: Islık çalan katilin peşinde. (Kitabın Girişinden)
Diğer Baskıları

Nopic Nopic Nopic Nopic Nopic


Yorumlar


Üç Kör Fare
January 28, 2006 15:48

Christie'nin aslında tiyatro oyunu olan kitaplarından biri Fare Kapanı, orjinal adı olan Üç Kör Fare bir çocuk şarkısı. Christie çocuk şiirlerine ve şarkılarına yer vermeyi çok seviyor kitaplarında. Fare Kapanı çok uzun bir süre sahnelenmesiyle de ünlüydü yanlış hatırlamıyorsam. Özellikle karlı havalarda okunması gereken güzel bir roman. Tavsiye ederim.


karlı bir günde,ıssız bir yerde..
August 10, 2006 11:51

Genç bir çift kendilerine miras kalan köşkü pansiyona çevirmeye karar vermişler ve tüm deneyimsizlikleriyle işe başlamışlar.Gelen konuklardan ne pansiyon sahipleri ne de konukların kendileri birbirlerinden hoşlanıyorlar.Bastıran kar yağışı nedeniyle de bir yere gidemediklerinden eh bu da bir agatha romanı olduğundan zamanlarını farklı bir şekilde değerlendiriyorlar.İyi bir polisiye-cinayet romanı


Yorum yaz
mode_edit