menu

Yeşil Yol ( 8.1/10)
Orjinal Adı:
The Green Mile (1996)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Acımasız katillerin bulunduğu Could Mountain hapishanesinin E bloğuna hoş geldiniz. Buradaki mahkumlar 'Yaşlı Sparky' diye bilinen elektrikli sandalye için sıralarını beklerlerdi. Hapishane gardiyanlarından Paul Edgecombe için bütün katiller aynıydı. Ta ki John Coffey adındaki mahkumla tanışıncaya dek. Dev cüsseli, çocuk kalpli bu adam Edgecombe'un hayatını değiştirecekti.
Diğer Baskıları

Nopic


Yorumlar


farklı bir king
June 04, 2006 00:10

King den hiç hazetmeyen biri olarak bu kitap diğer çalışmalarından farklı olduğu için okumuştum.Korku üzerine uzmanlaşmış biri için duygusallık dozu yüksek fantastik bir hikaye.Filmi daha etkileyici oyunculuk performansları sayesinde ama çok sevenler için kitabı da farklı bir tecrübe olabilir.


Coffey Yeşil Yolda
June 27, 2006 16:30

Bu kitap King'in ustalığını en iyi şekilde ispatlıyor bence.Geçirdiği ağır trafik kazasından sonra epeyce duygusallaşan ve korkudan uzaklaşmak isteyen yazarın elinden çıkan harika bir roman.İlk önce filmini görmeme rağmen büyük bir zevkle okuduğum kitaplardandır.Okuduktan sonra hemen tekrar filmini izledim.Bence harika bir hikaye süper bir kurgu ve güzel bir anlatım.


Etkileyici
August 11, 2006 13:36

Etkileyici bir konu. Önce filmini izleyip sonra kitabını okudum ve çok beğendim. King bu romanda korku romanı türünden sıyrılıp bambaşka bir alana kayıyor ve bence bu alanda da çok başarılı oluyor.


Yorum yaz
mode_edit