menu

Çıplak Ölüm
Orjinal Adı:
Naked in Death (1995)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
Sizin Puanınız:

Dünyayı teknolojinin yönettiği bir zaman ve yerde, insan yüreğini hala karşı konulamayan bir dürtü yönetmektedir: Tutku.

New York Polis Departmanı'ndan Teğmen Eve Dallas, acımasız bir katilin peşindedir. Polis olarak çalıştığı on yıldan uzun süre içinde pek çok şeye tanık olmuştur ve hayatta kalmanın içgüdülerine bağlı olduğunu çok iyi bilmektedir. Yine de İrlandalı bir milyarder ve Eve'in soruşturduğu vakanın şüphelilerinden biri olan Roarke'la ilişkiye girmemesini söyleyen her türlü iç ve dış uyarıyı hiçe sayar. Oysa tutku ve baştan çıkarmanın da kendine özgü kuralları vardır. Eve, bağımlılığa dönüşen bir tutkuyla istediği adamın kollarına atılarak büyük bir riske girmektedir. (Arka Kapak)


Yorumlar


dizi gibi
August 31, 2006 20:18

Teknoloji epey gelişmişte olsa da, herşey kamera kayıtlarıyla, bilgisayar verileriyle, gelişmiş laboratuarlarla çözülüyormuş gibi dursa da dedektif hala dedektif, soruşturma da hala soruşturma.Uzay yolculukları yapılırken insanlar hala klasik nedenlerle cinayet işliyorlar. Eve Dallas serisi de tv dizisi yapılabilir hissi veren serilerden, kolay okunuyor, hızlı ilerliyor.


Yorum yaz
mode_edit