menu

Ölüler Evi
Orjinal Adı:
The Bone Parade (2004)
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

Amerika'nın değişik bölgelerinde aniden kaybolan ve bir daha haber alınamayan aileler ile, tertiplenen sergilerde görenleri ürküten bronz heykeller arasında bir bağ olabilir mi? Çölün ortasında tüm meraklı gözlerden uzak, Mormönlardan kalan ve bir ucu eski madenlere giden, gizli tüneller ve kapılarla kaplı büyük çiftlik evinde neler oluyordu? Heykellerine Aile Plânlaması adını veren ve ölümden, ölümsüzlüğü yaratmaya çalışan heykeltıraş Ashley Stossler'ın zekâsı ve korkutucu tutkusu çalışmalarına ilham olan aileler için nasıl bir kâbusa dönüşmektedir? (Arka Kapak'tan)


Yorumlar


GERİLİM YOK
May 20, 2006 23:29

ÖLÜLER EVİ
Mark Nykanen

Yaptığı ölüm anını yansıtan heykelleriyle ünlenmiş akademik kariyeri de olan heykeltraş Ashley Stossler,çöl ortasında gizli tünelleri olan ve eski bir madeni de bünyesinde barındıran gözlerden alabildiğince uzak bir çiftlik evinde yaşamaktadır.
Stossler’in meslekdaşı Lauren,henüz bitirdiği bir ilişki sonrasında yeni tanıştığı,heykeltraşlarla röportajlar yapmak için yöreye gelen bir gazeteci/yazardan etkilenmiştir.Lauren en başarılı öğrencisi Keryy’i,Stossler’in yanına staj için gönderirken oldukça rahattır.
Keryy,bazı ipuçları ve rastlantıların yardımıyla Stossler’in gizemli çiftliğinde yolunda gitmeyenin ne olduğunu keşfeder,ama kendi yaşamını nasıl kurtaracak?Ya Stossler tarafından kaybolduğu bildirilen Keryy’i bulmak için çiftliğe yaklaşan erkek arkadaşı,Keryy’in kaybolmasından suçluluk duyan Lauren ve gazeteci/yazar?
Hiç tutmadım Ölüler Evi’ni.Romanın kurgusunun sırrı ilk sayfalardan açık etmesi mi acaba bunun nedeni?


Yorum yaz
mode_edit