menu

Bütün Hikayeleri 1 ( 7.7/10)
Orjinal Adı:
-
Yazar:
Yayınevi:
Yayın Tarihi:
Çevirmen:
Grafik Tasarım:
-
Karakterler:
-
Sizin Puanınız:

İçindekiler: - E. A. Poe Üzerine - Charles Baudelaire - Şişede Bulunan Elyazması - Berenice - Morella - Bir Aslanın Hayatından Pasajlar (Aslanlaşma) - Hans Pfaall Diye Birinin Benzeri Görülmemiş Serüveni - Randevu (Vizyoner) - Bon-Bon - Gölge: Bir Mesel - Nefesini Yitirmek - Veba Kralı - Metzengerstein - Dük De L Omelette - Dört Hayvan Bir Arada; İnsan-Zürafa - Bir Kudüs Öyküsü? 215 Aldatma - Ligea - Bir Blackwood Makalesi Nasıl Yazılır? - Kötü Bir Durum - Sessizlik Bir Masal (Siope)


Yorumlar


edgar bir kaybedendir.. ama muhteşem bir kaybedendir.
May 16, 2006 12:04

edgar'ın pek ince bir üslubu, pek esrarengiz ve derin hikayeleri, pek detaycı bir anlatımı vardır ki tüm bunlar benim gibi okurları mest eder mest! sarkaç olsun, çalınmış mektup olsun, bize sanki conan doyle'u hatırlatır.. ama edgar daha da iyidir! bir de şairdir kendisi..


bir düşün içinde bir düş
May 22, 2006 22:59

Poe hiçbir yazarı hatırlatmaz tam tersine birçok yazar Poe yu hatırlatır.Çünkü esin oluşturduğu yazarlar saymakla bitmez.Edebiyatın birçok alanında öncü ve en iyi olmayı bilmiş biridir.


sıradışı
July 24, 2006 19:11

farklı bir tarzı olduğu kesin ama kalitesi hakkında bazı olumsuz görüşlere sahip olmama neden olan bazı olağan üstü olaylar kitapda bolca var


Yorum yaz
mode_edit